Catalunya Música es carrega la sardana

dimecres , 11, gener 2006 Leave a comment

Sense donar explicacions, la direcció de Catalunya Música ha decidit eliminar l’únic programa (So de cobla) que l’emissora dedicava a la música de cobla. A les emissores públiques de la Generalitat, les sardanes queden encara més relegades, marginades en horaris intempestius. és una nova mostra d’arraconament de la nostra dansa i de la cultura popular catalana, precisament per part de qui hauria de fomentar-les.

El món sardanista veu com, any rere any, les institucions públiques “ que haurien de vetllar per la defensa i l´impuls d´un signe clar de la nostra identitat“ no destinen ni prou recursos, ni gaire esforç, ni massa interès vers la sardana, patrimoni cultural del poble català i una mostra de la nostra identitat com a país.

Fem una crida a Catalunya Música perquè reconsideri aquesta decisió, i ens dirigim a totes les institucions i a totes les persones i entitats catalanes públiques i privades, perquè es prenguin mesures per impulsar, prestigiar i revitalitzar la sardana com es mereix.

Please give us your valuable comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*Necessari